【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(22)

考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
Chronic insomnia is a major public health problem. And too many people are using__1__ therapies,even while there are a few treatments that do work. Millions of Americans __2__awake at night counting sheep or have a stiff drink or __3__an pill,hoping it will make them sleepy.__4__ experts agree all that self-medicating is a bad idea,and the causes of chronic insomnia remain__5__.
 
Almost a third of adults have trouble sleeping,and about 10 percent have__6__ of daytime impairment that signal true insomnia. But __7__the complaints,scientists know surprisingly little about what causes chronic insomnia,its health consequences and how best to treat it,a panel of specialists __8__together by the National Institutes of Health concluded Wednesday. The panel called__9__a broad range of research into insomnia,__10__that if scientists understood its __11__causes,they could develop better treatments.
 
Most,but not all,insomnia is thought to __12__other health problems,from arthritis and depression to cardiovascular disease. The question often is whether the insomnia came first or was a result of the other diseases and how trouble sleeping in__13__complicates those other problems. Other diseases __14__,the risk of insomnia seems to increase with age and to be more __15__among women,especially after their 50s. Smoking,caffeine and numerous __16__drugs also affect sleep.
 
The NIH is spending about $200 million this year on sleep-related research,some__17__to specific disorders and others __18__the underlying scientific laws that control the nervous system of sleep. The agency was__19__the panel‘s review before deciding what additional work should be__20__ at insomnia.
 
1. [A] unproven [B] unknown [C] improper [D] imperative
 
2. [A] fall [B] lie [C] seem [D] become
 
3. [A] prescribe [B] pop [C] abuse [D] experiment
 
4. [A] And [B] Though [C] Thus [D] But
 
5. [A] peculiar [B] anonymous [C] mysterious [D] unexpected
 
6. [A] signals [B] symptoms [C] signs [D] symbols
 
7. [A] in addition to[B] except for [C] owing to [D] for all
 
8. [A] pulled [B] collected [C] brought [D] drawn
 
9. [A] on [B] for [C] up [D] in
 
10. [A] noting [B] notifying [C] nosing [D] nominating
 
11. [A] undertaking[B] underlining [C] underlying [D] undermining
 
12. [A] cause [B] accompany [C] follow [D] attend
 
13. [A] short [B] case [C] essence [D] turn
 
14. [A] inside [B] outside [C] aside [D] besides
 
15. [A] common [B] popular [C] frequent [D] regular
 
16. [A] conscription[B] description [C] subscription[D] prescription
 
17. [A] aimed [B] targeted [C] designated [D] designed
 
18. [A] examining [B] inspecting [C] verifying [D] assessing
 
19. [A] conducting [B] awaiting [C] receiving [D] considering
 
20. [A] assigned [B] charged [C] directed [D] attended
 
答案
 
1.A 2.B 3.B 4.D 5.C 6.B 7.D 8.C 9.B 10.A
 
11.C 12.B 13.D 14.C 15.A 16.D 17.B 18.A 19.B 20.C
 

  

相关推荐:

2018考研政治倒计时一个月复习攻略

【真题回看】2018考研英语(二)真题完整版——答案部分汇总

专题汇总