2019年6月英语四级词汇练习题及答案(一)

四级考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-12-28

2018年的四级考试过去了,很多学生正在备考2019年6月份的英语四级考试,考英语四级的同学需要早早做准备,每天背一下单词,做一些复习题,增强一下英语的语感,鲤鱼小编为大家收集到了四级词汇练习题,大家一起看看吧。

1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

A. distributed

B.packed

C.prayed

D.undertook

2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

A. domestic

B.strain

C.purchase

D.murder

3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

A. measure

B.maintain

C.shelter

D.reply

4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

A. resolved

B.resorted

C.requested

D.reserved

5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

A. research

B.rescue

C.vessel

D.vast

6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

A. withdrawn

B.vanished

C.found

D.hung

7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

A. counting

B.stripping

C.elaborating

D.casting

8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

A. guard

B.accomplish

C.roar

D.endure

9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

A. favorite

B.available

C.convenient

D.average

10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

A. exhausted

B.mounted

C.wrapped

D.restored

答案:

1.A 2.A 3.B 4.A 5.B

6.B 7.C 8.D 9.B 10.A

以上就是小编收集的四级复习题和答案,希望对大家有帮助。关注鲤鱼网,获取更多信息。

相关推荐:

2018年12月大学英语四级考试阅读理解练习汇总(2)

2018年12月大学英语四级听力词汇(1)

附件下载:

图片三.jpg

专题汇总