2014年报检水平测试《基础英语》模拟试题(3)

报检员资格考试网 鲤鱼小编 更新时间:2014-11-07

  1.This kind of fish is not ( )for human consumprion.

  A.fit

  B.be fit

  C.well

  D.fine

  答案:A

  2.Yon should provide us a set of origin in( ),that is ,one original and two copies.

  A.duplicate

  B.quadruplicate

  C.triplicate

  D.double

  答案:C

  3.Since( ) were used in the cargo.a Phytosanitary Certificate should be provided

  A.wooden packages

  B.cartons

  C.plastic packages

  D.jumbo bags

  答案:A

  4.The ( ) were carefully inspected before we issue the Phytosanitary Certificate.

  A.animal products

  B.plant products

  C.machines

  D.electronic toys

  答案:B

  5.The cargo must be shipped directly to China,that is.( )is not alloweD.

  A.partial shipment

  B.transshipment

  C.through shipment

  D.total shipment

  答案:B

  6.The quality of the goods we have received is not as good as the ( ) you presented

  A.sample

  B.example

  C.for example

  D.gift

  答案:A

  7.The seller should lodge any claim for this consignment against the sellers( )30 days ( )arrival of the goods.

  A.within,in

  B.within,after

  C.after in

  D.after,on

  答案:B

  8.Usually,the consignor is the sane party as the ( ).

  A.buyer

  B.seller

  C.notify party

  D.beneficiary

  答案:B

  9.The documents you should provide are contract,L/C,invoice and B/L.L/C is the abbreviation for ( ),B/L is the abbreviation for ( ).

  A.Letter of Credit,Packing List

  B.Leaking of Containers,Bill of Lading

  C.Letter of Credit,Bill of Lading

  D.Leaking of Containers,Packing List

  答案:C

  10.The plant products have been carefully inspected and are considered to be ( ) from any quarantine pests.

  A.out

  B.away

  C.free

  D.far

  答案:C

专题汇总